Welkom bij Johnny Wallpaper

Bij Johnny Wallpaper vind je de leukste wandbekleding voor de kinderkamer, babykamer of speelkamer! Speciaal voor jou op maat gemaakt. Shop ons behang, onze behangcirkels of muurcirkels. Elke maand voegen we nieuwe items toe, dus houd onze website in de gaten!

 

Op maat gemaakt

Al onze producten worden voor jou op maat gemaakt

Gratis verzonden

Jouw bestelling wordt binnen 3-5 werkdagen gratis verzonden

Betoverende kinderkamers

Bij Johnny Wallpaper geloven we in de magie van kinderkamers en de betovering die een goed ontworpen ruimte met zich meebrengt. Onze passie is het transformeren van gewone muren in adembenemende kunstwerken, speciaal ontworpen voor de kleintjes die het belangrijkst voor je zijn.

Onze Missie

Bij Johnny Wallpaper streven we ernaar om de kinderkamer en babykamer om te toveren tot een plek vol verbeelding en vreugde. Onze collectie behang voor kinderkamers en babykamers, samen met onze unieke behangcirkels en muurcirkels, zijn met liefde en zorg ontworpen om een lach op het gezicht van je kleintje te toveren.

Milieuvriendelijk & Op Maat Gemaakt

Bij de keuze van onze materialen en productiemethoden staan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid voorop. Elk stuk behang dat de deuren van Johnny Wallpaper verlaat, is niet alleen een artistiek meesterwerk, maar ook vriendelijk voor de planeet die we delen.

Wat Johnny Wallpaper echt bijzonder maakt, is onze toewijding aan maatwerk. We begrijpen dat elke kinderkamer uniek is, net als de kleintjes die erin spelen en dromen. Daarom bieden we de mogelijkheid om onze ontwerpen aan te passen aan jouw specifieke wensen, zodat je niet alleen behang kiest, maar een verhaal vertelt op de muren van de ruimte die het hart van je huis is.

Het Verhaal Achter Johnny Wallpaper

Johnny Wallpaper is ontstaan uit liefde voor design en het verlangen om iets speciaals te creëren voor de allerkleinsten. Onze oprichters, gepassioneerde ouders zelf, begrepen de behoefte aan betoverende, duurzame en op maat gemaakte decoratie voor kinderkamers. Zo werd Johnny Wallpaper geboren, met de missie om niet alleen muren te bedekken, maar herinneringen te creëren.

Ontdek de wereld van Johnny Wallpaper en geef de kinderkamer of babykamer van je dromen vorm. Samen creëren we ruimtes die niet alleen gevuld zijn met prachtig behang, maar ook met liefde, verbeelding en een vleugje magie.

Welkom bij Johnny Wallpaper, waar elke muur een verhaal vertelt!

Op maat gemaakt

Al onze producten worden voor jou op maat gemaakt

Gratis verzonden

Jouw bestelling wordt binnen 3-5 werkdagen gratis verzonden

Vragen?

Stuur ons een WhatsApp bericht op 06 47 169 013
Winkelwagen