Veelgestelde vragen

Home > Veelgestelde vragen

Algemene vragen

Alle producten hebben een levertijd van ongeveer 4-6 werkdagen. Alle producten worden op maat gemaakt, waardoor het iets langer duurt voordat je je bestelling ontvangt.

Helaas is afhalen niet mogelijk. Alle bestelling worden direct naar jouw verzonden.

Heel erg vervelend, maar geen probleem! We gaan dit zo snel mogelijk oplossen. Neem direct contact met ons op, zodat we het probleem snel voor je kunnen oplossen.

Wij doen er natuurlijk alles aan om je product zonder fouten en zonder beschadigingen bij je thuis te leveren. Zo verpakken we de producten veilig, waardoor de kans op beschadigingen klein is. Ook worden er steekproefsgewijs controles gedaan om de kwaliteit van de producten te waarborgen.

Veelgestelde vragen over ons behang

In de meeste gevallen is dit mogelijk en helemaal gratis! Neem dan voordat je bestelt even contact met ons op. Het verplaatsen van dieren / elementen is in de meeste gevallen mogelijk, wijzigen van kleuren en toevoegen van nieuwe elementen meestal niet.

In principe volstaat elke vliesbehanglijm, maar wij hebben goede ervaringen met Perfax. Het is mogelijk om deze vliesbehanglijm in onze webshop te bestellen.

Het behang van Johnny Wallpaper is een premium  kwaliteit vliesbehang. Het behang is krasvast en heeft een stevig gewicht van 200 gram per m2. Door de gladde afwerking en vlakke structuur krijgt het vliesbehang een stoere uitstraling.

Het behang is verder PVC vrij, FSC gecertificeerd en bevat het geen weekmakers en glasvezels. Ook bevat de inkt die we gebruiken geen gevaarlijke stoffen, geen schade dus aan mens en natuur. Daarnaast heeft het behang een Europees brandcertificaat.

Voor het beste resultaat behang je op een gladde en schone ondergrond. Muren die veel vocht opnemen moet je eerst behandelen met voorstrijk voordat je kunt behangen. Heb je behang met een lichte kleur gekozen? Kies dan voor een witte voorstrijk. Zo voorkom je dat de ondergrond door het behang heen te zien is. 

Pas geverfde of gestucte muren moeten eerst drogen. Houd minimaal 2 weken in de zomer en 6 weken in de winter aan voordat je gaat behangen. Wil je zeker weten dat de muur droog is? Gebruik dan een vochtmeter.

Jazeker, het aanbrengen van het behang is supermakkelijk! De behanglijm smeer je direct op de muur en niet op het behang, waardoor je geen behangtafel nodig hebt. Omdat het behang een dikke kwaliteit heeft, kun je de banen eenvoudig tegen elkaar aan schuiven. 

Omdat we onze behangsamples gratis aanbieden kun je er maximaal 3 bestellen. Wil je meer behangsamples ontvangen? Stuur ons dan even een bericht.

Veelgestelde vragen over onze muurcirkels

Je hangt de muurcirkel eenvoudig op door gebruik te maken van de gratis meegeleverde ophangplaten.

Een behangcirkel is een ronde muursticker die je op de muur plak. Een muurcirkel hang je aan de muur en geeft een wat stoerdere look aan de cirkel.

Mocht je een andere maat wensen dan de maten die we standaard aanbieden, neem dan even contact met ons op

Veelgestelde vragen over onze behangcirkels

Onze behangcirkels zijn een soort sticker met een matte afwerking, waardoor het op behang lijkt. Het voordeel is dat je ze meteen kan plakken en dus geen behanglijm nodig hebt!

Een vlakke ondergrond geeft het mooiste resultaat. Als je de behangcirkel wil plakken op een pas geverfde muur, let dan op dat de muur minstens 8-10 weken heeft kunnen drogen. Bevat de verf siliconen? Dan is de kans aanwezig dat de lijm van de behangcirkel niet goed hecht.

Mocht je een andere maat wensen dan de maten die we standaard aanbieden, neem dan even contact met ons op

Ja, de behangcirkel kun je later gemakkelijk weer verwijderen. De behangcirkel laat weinig tot geen lijmresten achter, eventuele lijmresten kun je eenvoudig verwijderen.

Op maat gemaakt

Al onze producten worden voor jou op maat gemaakt

Gratis verzonden

Jouw bestelling wordt binnen 3-5 werkdagen gratis verzonden

Vragen?

Stuur ons een WhatsApp bericht op 06 47 169 013
Winkelwagen