Betaalopties

Home > Betaalopties

Bij Johhny Wallpaper is betalen een fluitje van een cent. We hebben diverse betaalopties waaruit je kunt kiezen, zodat je kunt afrekenen op de manier die jou het beste uitkomt.

iDeal

Niet voor niks de meest gebruikte betaalmethode in Nederland! Als je voor iDeal gaat, sturen we je door naar een beveiligde iDeal-pagina. Hier selecteer je je bank en kun je betalen binnen je eigen, vertrouwde bankomgeving. Dit kan via een app, op de website van je bank, of met behulp van een QR-code. Easy!

Bancontact

Speciaal voor onze zuiderburen hebben we Bancontact als optie toegevoegd aan de mogelijkheden. Als je hiervoor kiest, brengen we je naar een beveiligde Bancontact-pagina. Van hieruit kies je je bank en kom je in je eigen vertrouwde bankomgeving terecht. Betalen gaat daarna makkelijk en snel via een app of QR-code.

PayPal

Wil je liever betalen met behulp van PayPal? Ook dat is geen probleem! We sturen je door naar de PayPal-website. Daar kun je eenvoudig en snel betalen met je eigen PayPal-account, welke gelinkt is aan je creditcard of bankrekening.

Creditcard

Geef je de voorkeur aan betalen met een creditcard? Of het nu Visa, Mastercard, of American Express is, je betaling verloopt veilig via een SSL-protocol.

Apple Pay

Apple Pay is er voor alle Apple-fans. Betaal moeiteloos en snel met je geliefde Apple-apparaat.

We doen ons best om betalen op Johnny Wallpaper zo gemakkelijk en vertrouwd mogelijk te maken. Mis je nog een betaaloptie? Laat het ons gerust weten! We staan altijd open voor suggesties.

Op maat gemaakt

Al onze producten worden voor jou op maat gemaakt

Gratis verzonden

Jouw bestelling wordt binnen 3-5 werkdagen gratis verzonden

Vragen?

Stuur ons een WhatsApp bericht op 06 47 169 013
Winkelwagen