Sample

Home > Sample

Leuk dat je een behangsample hebt aangevraagd!

We geven je graag wat meer informatie over ons behang en de behangsample die je hebt ontvangen.

De behangsample die je hebt ontvangen is het volledige design, maar dan op schaal. Zo kun je alle kleuren van het design eventueel matchen en door het formaat van het behangstaaltje kun je de kwaliteit van het behang goed beoordelen. Het originele design is 3 meter hoog bij 5 meter breed. Omdat jouw muur nooit precies deze maten heeft, kun je op onze website zelf een uitsnede maken op basis van de maten van jouw muur. Mocht je hier niet uitkomen, neem dan gerust even contact met ons op!

Ons behang wordt op premium kwaliteit vliesbehang geproduceerd. Het vliesbehang is krasvast, robuust en heeft een stevig gewicht van maar liefst 200 gram per m2. Dat is veel dikker dan regulier vliesbehang, waardoor het sterker is en makkelijk te plakken. Door de gladde afwerking en vlakke structuur krijgt het behang een stoere uitstraling.

Wij denken ook aan het milieu. Ons behang is daarom PVC vrij, FSC gecertificeerd en bevat geen weekmakers en glasvezels. Ook bevat de inkt die we gebruiken geen gevaarlijke stoffen, geen schade dus aan mens en natuur. Voor de brandveiligheid heeft het behang een Europees brandcertificaat.

Veelgestelde vragen over ons behang

In de meeste gevallen is dit mogelijk en helemaal gratis! Neem dan voordat je bestelt even contact met ons op. Het verplaatsen van dieren / elementen is in de meeste gevallen mogelijk, wijzigen van kleuren en toevoegen van nieuwe elementen meestal niet.

In principe volstaat elke vliesbehanglijm, maar wij hebben goede ervaringen met Perfax. Het is mogelijk om deze vliesbehanglijm in onze webshop te bestellen.

Het behang van Johnny Wallpaper is een premium  kwaliteit vliesbehang. Het behang is krasvast en heeft een stevig gewicht van 200 gram per m2. Door de gladde afwerking en vlakke structuur krijgt het vliesbehang een stoere uitstraling.

Het behang is verder PVC vrij, FSC gecertificeerd en bevat het geen weekmakers en glasvezels. Ook bevat de inkt die we gebruiken geen gevaarlijke stoffen, geen schade dus aan mens en natuur. Daarnaast heeft het behang een Europees brandcertificaat.

Voor het beste resultaat behang je op een gladde en schone ondergrond. Muren die veel vocht opnemen moet je eerst behandelen met voorstrijk voordat je kunt behangen. Heb je behang met een lichte kleur gekozen? Kies dan voor een witte voorstrijk. Zo voorkom je dat de ondergrond door het behang heen te zien is. 

Pas geverfde of gestucte muren moeten eerst drogen. Houd minimaal 2 weken in de zomer en 6 weken in de winter aan voordat je gaat behangen. Wil je zeker weten dat de muur droog is? Gebruik dan een vochtmeter.

Jazeker, het aanbrengen van het behang is supermakkelijk! De behanglijm smeer je direct op de muur en niet op het behang, waardoor je geen behangtafel nodig hebt. Omdat het behang een dikke kwaliteit heeft, kun je de banen eenvoudig tegen elkaar aan schuiven. 

Heb je verder nog vragen? Neem contact met ons op.

Klantenservice

klantenservice@johnnywallpaper.nl

WhatsApp

06 47 169 013 (alleen voor WhatsApp)

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Op maat gemaakt

Al onze producten worden voor jou op maat gemaakt

Gratis verzonden

Jouw bestelling wordt binnen 3-5 werkdagen gratis verzonden

Vragen?

Stuur ons een WhatsApp bericht op 06 47 169 013
Winkelwagen