Blog

Home > Blog > Dit zijn de behangtrends voor de kinderkamer in 2024
Behangtrends 2024 kinderkamer

Dit zijn de behangtrends voor de kinderkamer in 2024

Als je op zoek bent naar de perfecte manier om de kinderkamer te transformeren, dan ben je hier aan het juiste adres. De behangtrends van 2024 voor de kinderkamer brengen een wereld van fantasie rechtstreeks naar de plek waar jouw kleintje droomt en speelt. Dit jaar draait alles om het creëren van een omgeving die zowel betoverend als rustgevend is, met behang dat spreekt tot de verbeelding.

Trend 1: Omarm de luxe van de natuur

Laten we de kleurenwaaier er meteen bij pakken. Want, wat kleuren betreft, zijn natuurlijke groentinten zoals olijf, mos en salie dit jaar erg populair. Ze bieden een aardse en kalmerende achtergrond voor de kinderkamer, terwijl donkergroen behang een dramatische en luxe flair toevoegt. Bijkomend voordeel? Zowel met witte, zwarte als houten meubels zijn de verschillende groentinten prima te combineren, waardoor het de perfecte basis voor elke kinderkamer is.

Trend 2: Jungle fever

Een van de meest opwindende trends dit jaar is ongetwijfeld jungle behang. Net als vorig jaar blijft het behang met torenhoge giraffen, grote olifanten en stoere leeuwen ongekend populair. Stel je een kamer voor die tot leven komt met het weelderige groen van een tropisch paradijs, waar tijgers zachtjes sluipen en papegaaien tussen de bladeren schommelen. Dit behang is niet alleen een visueel feestje, maar het stimuleert ook het avontuurlijke gevoel en de nieuwsgierigheid van je kind!

Trend 3: Welkom in het dierenrijk

Net als jungle behang blijft ook ander dierenbehang in 2024 een grote hit. Het is de perfecte keuze voor een speelse en leerzame kamer. Van de zanderige savanne tot de diepste oceaan: elk dier op het behang heeft een verhaal te vertellen, waardoor je kind wordt uitgenodigd om het dierenrijk te ontdekken.

Trend 4: Val op met kekke prints

Ook in prints en patronen zien we een opvallende trend ontstaan voor 2024. Kleurrijke bloemen, abstracte landschappen en pittoreske huisjes: gecombineerd met zachte kleuren zijn ook deze patronen een must in de kinderkamer dit nieuwe jaar.

Trend 5: Een kijkje in de prehistorie

Een andere trend die zijn weg vindt naar de kinderkamers in 2024 is dino behang. Dit behang brengt de avontuurlijke wereld van dinosaurussen naar je toe. Het stimuleert niet alleen de nieuwsgierigheid van jonge ontdekkingsreizigers naar deze gigantische wezens, maar voegt ook een speelse, leerzame twist toe aan de kamerdecoratie. Van de machtige T-Rex tot de statige Brachiosaurus. Of je nu kiest voor een behang met avontuurlijke jungledieren, schattige bosdieren of opvallende bloemenprints: een statement maak je zeker in de kinderkamer met de behangtrends voor 2024. Stuk voor stuk trekken ze de aandacht en zetten ze de toon voor een ruimte waar je kind nog vele jaren kan groeien en bloeien. Dus, of je nu de kinderkamer decoreert voor een baby, peuter of tiener, de trends van dit jaar bieden een bron van inspiratie voor een kamer die net zo uniek is als je kind. Duik in ons assortiment en kies het behang dat de fantasie van je kind zal prikkelen! Heb jij een keuze gemaakt en de kinderkamer behangen met behang van Johnny Wallpaper? We vinden het erg leuk als je dit met ons deelt. Plaats een foto op social media en tag Johnny Wallpaper in je bericht, of stuur een fotootje per mail naar onze klantenservice.
Select options
Select options
Select options
Select options

Op maat gemaakt

Al onze producten worden voor jou op maat gemaakt

Gratis verzonden

Jouw bestelling wordt binnen 3-5 werkdagen gratis verzonden

Vragen?

Stuur ons een WhatsApp bericht op 06 47 169 013
Winkelwagen